Zonder 1 november 2015, 15-17 uur: De gesteldheid van de geestelijke gezondheidszorg in de paardenkathedraal utrecht

Wild Horses is een programma waarin maatschappij, wetenschap en kunst samenkomen. Bij elke editie nemen we een actueel thema uit een van onze (Theater Utrecht) voorstellingen als vertrekpunt. Dit keer is dat de gesteldheid van de geestelijke gezondheid(szorg) in ons land aan de hand van onze nieuwe voorstelling Een soort Hades.VPRO-radiomaker Botte Jellema gaat in gesprek met prof. dr. Jan Derksen, schrijver van het boek Iedereen een psychische aandoening?, Floortje Schepers (hoofd van de afdeling psychiatrie van het UMC) en Stephan van Bendegem (psychiatrisch verpleegkundige) over hoe geestelijk gezond of ongezond Nederland is, er is theater door o.a. Peter Blok en Titus Muizelaar en prachtige muziek van Port of Call.

Zondag 1 november a.s. openen we de deuren weer van huistheater De Paardenkathedraal. Dan vindt namelijk de derde editie plaats van Wild Horses: ons theatrale programma waar maatschappij, wetenschap en kunst samenkomen. Bij elke editie nemen we een actueel thema uit een van onze voorstellingen als vertrekpunt. Dit keer is dat de gesteldheid van de geestelijke gezondheid(szorg) in ons land aan de hand van onze nieuwe voorstelling Een soort Hades.
Speciaal voor deze gelegenheid trakteren we u op een voorproefje uit de voorstelling waarbij acteurs Peter Blok, Ilke Paddenburg, Titus Muizelaar en Hein vander Heijden twee korte scènes zullen spelen. Tot dan!